-70%

EMS stimulator za pospeševanje prekrvavitve v nogah MASSAGE PRO

5,0 /5

EMS stimulator za noge
Revolucionarna naprava, ki pospešuje prekrvavitev nog, s tem pa zmanjšuje nabiranje vode, otekanje ter bolečine v nogah.

Danes naročiš,
v torek že dobiš
Top izbira
1 x
18,99 
na kos
2 x
15,99 
na kos
3 x
13,99 
na kos
ali
Ponudba tedna
Izberi akcijski paket -%
EMS stimulator za pospeševanje prekrvavitve v nogah MASSAGE PRO
18,99 
+
-85%
Najnovešje brezžične BLUETOOTH SLUŠALKE PODSI12
66,60 
9,99 
Skupaj samo:
28,98 
Prihranek
66% (56,61 )
Izberi komplet
Prihranek: -56,61 

Opis

Imate težave s cirkulacijo in nabiranjem vode v nogah?

EMS stimulator je revolucionarna naprava, ki pospešuje prekrvavitev nog, s tem pa zmanjšuje nabiranje vode, otekanje ter bolečine v nogah.

Na stopalih se nahaja ogromno akupunkturnih točk, ki so povezane s celim telesom. Vsaka točka prestavlja svoj organ in s stimulacijo omenjenih točk na podplatih pomagamo posamičnim organom, da so dobro prekrvavljeni in da delujejo v ravnovesju.

Refleksna terapija oz. masaža stopal se že tisočletja uporablja v terapevtske namene. EMS stimulator pa vam omogoča, da si refleksno terapijo stopal privoščite kar vsak dan v udobju vašega doma.

S pomočjo EMS stimulatorja ne boste poskrbeli le za vitalne noge brez bolečin, temveč vam bo vsakodnevna uporaba stimulatorja pomagala, da prekrvavite celotno telo in mu omogočite nemoteno delovanje.

Lastnosti EMS stimulatorja:

Pomaga odpravljati otekline in bolečine v nogah ter zmanjšuje celulit
EMS stimulator s pomočjo drobnih električnih impulzov stimulira limfi sistem v nogah, kar učinkovito lajša bolečine in zmanjšuje otekline v nogah.

Enostaven za uporabo
Na silikonsko podlogo stimulatorja položite boso nogo in izberete eno izmed štirih možnih intenzitet delovanja. Stimulator bo začel sproščati nizkofrekvenčne električne impulze, ki bodo stimulirali mišice na stopalih, jih sprostili in prijetno zmasirali.

3 mnenja za EMS stimulator za pospeševanje prekrvavitve v nogah MASSAGE PRO

  P****
  5 / 5
  22.07.2021
  Zelo sem zadovoljna s tem produktom. Pomagal mi je občutno zmanjšati otekline v nogah, pa ga uporabljam šele dober mesec. Pa dobila sem ga takoj naslednji dan, vse pohvale trgovnini!
  EMS stimulator za pospeševanje prekrvavitve v nogah MASSAGE PRO photo review
  K****
  5 / 5
  15.07.2021
  Kupila sem ga svoji mami in je zelo zadovoljna. Nisem si mislila, da lahko po internetu kupiš tako učinkovit aparat, vedno sem mislila, da se da to dobiti samo v specialnih trgovinah. Včasih se moraš pač pustiti presenetiti 😊
  EMS stimulator za pospeševanje prekrvavitve v nogah MASSAGE PRO photo review
  J****
  5 / 5
  12.05.2021
  Še en izdelek iz vaše trgovine, ki me je preprosto navdušil. Imam že vaše kompresijske nogavice in masažni aparat za vrat, prejšnji teden pa sem kupil še to in odlično deluje! Občutek po masaži je prijeten in sproščujoč, noge pa so občutno manj utrujene.
  EMS stimulator za pospeševanje prekrvavitve v nogah MASSAGE PRO photo review
Podaj mnenje
Ocene izdelka

Vaš e-naslov ne bo objavljen.